Bambus strømper til damer

Bambusstrømper til damer har utrolig mange kvaliteter. Først og fremmest er de meget behagelige for dig at have på og føles nærmest som silkestrømper. Derudover er de miljøvenlige, da bambus vokser hurtigt, og strømperne kan vaskes rene på en lav temperatur. Se det store udvalg af bambusstrømper herunder.

Bambusstrømper til damer er utrolig behagelige at have på. Faktisk minder de meget om silkestrømper, men er markant mere robuste. Du behøver derfor ikke at være lige så bange for, at de går i stykker. Bambusstrømper er bløde og har en blank og glat overflade. Hvis du går i tøj, hvor dine strømper er synlige, vil de derfor være meget elegante at have under.

Samtidig er bambusstrømper perfekte for dig, der går op i klima og miljø. Bambus er nemlig et hurtigt voksende materiale. Efter tre til fire år kan bambussen høstes, og dens fibre bruges til strømper. Fordi den vokser så hurtigt og ikke bliver angrebet af skadedyr, behøver den hverken gødning eller pesticider for at kunne give et stort udbytte.

Derudover kan bambusstrømper vaskes rene på en lav temperatur. Du behøver kun at vaske dem på 30 grader for at få dem rene. Jo lavere temperatur du vasker på, des meres klimavenligt er det.

​Allergivenlige og åndbare bambusstrømper til damer

Bambusstrømper er de ideelle strømper for dig, der lider af allergi. De er nemlig meget allergivenlige, og dine fødder vil derfor ikke bliver generet af det, når du har dem på.

Derudover er strømperne også meget åndbare. De hjælper derfor dine fødder til at få luft, og de vil derfor ikke blive irriterede på grund af manglen på denne. Mange oplever at få irriterede fødder, fordi de er spærret inde i strømper og sko hele dagen.

Antibakterielle og lugtfrie strømper

Andre typer af strømper kan hurtigt komme til at lugte, selvom du har en høj hygiejne. I bambusstrømper er der et særligt stof, der gør, at strømperne er antibakterielle, og at de derfor ikke kommer til at lugte.

Det er en kæmpe fordel for dig, at du føler, at dine fødder kommer til at lugte for hurtigt –  og at du måske endda føler dig nødsaget til at have ekstra strømper med, så du kan skifte.

Temperaturregulerende og bløde strømper giver høj komfort  

Med de temperaturregulerende strømper opnår du et behageligt klima omkring dine fødder, uanset hvad den omgivende temperatur er. Bambusstrømperne tilpasser sig nemlig til temperaturen, hvilket er med til at gøre, at dine fødder ikke bliver for varme om sommeren, og at de ikke bliver for kolde om vinteren.

Sammen med temperaturreguleringen er strømpernes blødhed med til at gøre, at det er meget behageligt for dig at gå med dem hver dag. De bløde, lette strømper smyger sig om dine fødder, og det føles næsten som om, at du har silkestrømper på.

Bambusstrømper til damer er altså perfekte til dig, der både ønsker en høj grad af komfort, og som også går op i klima og miljø.

Rul op på siden og se det store udvalg af bambusstrømper.