Bambus strømper til børn

Bambus strømper er meget behagelige at have på, er miljøvenlige og allergivenlige. Det er derfor de oplagte strømper for digt at købe til dine børn. Se det store udvalg herunder.

Når du skal finde strømper til dine børn, er det vigtigt, at du får valgt de rette. Børn er nemlig nogle af de mest kritiske forbrugere: Hvis de ikke kan lide deres strømper, kan du ikke få dem til at gå med dem. Omvendt vil de gå med deres yndlingsstrømper for enhver pris.

Bambusstrømper har en meget høje kvalitet: De er bløde, kan fås uden sømme, er temperaturregulerende, så børnene ikke får for varme fødder, og kommer ikke så hurtigt til at lugte. Det er alle kvaliteter, der er med til at gøre strømperne til mange børns yndlingsstrømper.

Allergivenlige og temperaturregulerende strømper

Når du leder efter tøj til dine børn, er det naturligt, at du ser på, hvilket der er allergivenligt. Der ville jo være rigtig ærgerligt, hvis du kom til at købe noget tøj, der kunne fremkalde allergi hos dine børn. Heldigvis er bambus et meget allergivenligt materiale. Derfor kan du være sikker på, at dit barn ikke får problemer på grund af det.

Har dit barn det med at smide strømperne, fordi han eller hun får det for varmt, er et par bambus strømper også ideelle. Strømperne er nemlig temperaturregulerende. Når det er varmt, vil de derfor ikke føles lige så varme som andre former for strømper. Når det er koldt, vil de tværtimod føles dejlig varme.

Antibakterielle strømper giver renere strømper

Børnetøj bliver bare hurtigt beskidt. Derfor er det rart med strømper, der har en antibakteriel effekt. Det opnår du med bambusstrømper. De indeholder stoffet bamboo kun, der er et naturligt fremkommende stof i bambus. Det findes selvfølgelig også i bambus strømperne.

Bamboo kun gør det svært for bakterier at leve i strømperne. Det bliver i strømperne i lang tid og kan klare, at de bliver vasket mange gange.

Samtidig er bamboo kun med til at dæmpe lugten fra strømperne. Hvis dit barn insisterer på at have det samme par strømper på flere dage i træk, behøver du altså ikke at være helt så flov over lugten fra dem.

Miljøvenlige og bæredygtige bambus strømper til børn

En af de væsentligste grunde til, at mange vælger at købe bambus strømper til børn, er, at de er meget bæredygtige og miljøvenlige. Bambus er nemlig en meget hurtigt voksende plante. De hurtigste kan vokse helt op til 120 cm om dagen! Det er helt naturligt uden brug af ekstra næringsstoffer eller gødning.

Derudover hjælper bambus også til at fjerne mere CO2 fra atmosfæren end mange andre former for planter gør. De optager hele fem gange mere CO2 end almindelige træer og udleder samtidig mere ilt til atmosfæren.

Hvis du gerne vil give dine børn miljøvenlige og bæredygtige strømper, der er behagelige at have på, er bambus strømper altså det oplagte valg af strømper til dine børn.